avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Usoara tamponare in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Usoara tamponare in parcare

Buna ziua
Astazi in jurul orei 14 in parcarea unui hypermarket din cauza neatentiei am atins usor aripa din spate a unei masini. Masina atinsa nu prezinta daune majore, este doar usor luata vopseaua. Masina mea s-a ales cu o usoara zgarietura, dar nimic deranjant la ochi de la distanta. In urma tamponarii m-am dat jos din masina. Am asteptat cam 20 de minute proprietarul dar acesta nu a venit. I-am lasat o hartie in geam cu numele meu, numarul masinii, mail si numarul de telefon.
M-am dus in magazin sa-mi fac cumparaturile si m-am intors la masina dupa cam 15 minute cu speranta ca proprietarul nu a plecat. Ajuns inapoi vad ca masina a plecat, iar eu nu am primit nici-un bilet. Proprietarul nu m-a sunat pana acum.
Problema mea este urmatoarea: din cauza faptului ca m-am panicat, nu am notat numarul de inmatriculare al masinii lovite. Exista vreo sansa sa ma duc la politie sa declar accidentul, doar cu descrierea masinii?
Sunt extrem de ingrijorat ca proprietarul masinii va declara accidentul iar eu voi fi penalizat pentru nedeclararea accidentului. Inca nu au trecut cele 24 de ore, ar trebui sa incerc sa vad ce pot face la politie?

Alte discuții în legătură

Fuga de la locul accidentului buniku buniku Azi am \"agatat\" o masina parcata, usa stanga , o zgarietura mai mult... numai ca mai intinsa... adica are dimensiunile cam a unei palme... nu s-a luat nici ... (vezi toată discuția)
Am lovit foarte ușor o altă mașină în timp ce dădeam cu spatele. am lăsat pe parbriz un bilet cu numărul meu de telefon, ce mă sfătuiți să fac în continuare? petr3 petr3 Buna seara. Azi am dat cu spatele si am lovit foarte usor fata la o masina, in urma impactului indoindu-se in mijloc placuta cu nr de inmatriculare - alte ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)