avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul meu

Vreau sa stiu ce drepturi am pana la divort in privinta copilului daca el locuieste la mama lui?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:22, 21 Septembrie 2017
Bogdantre a scris:

Vreau sa stiu ce drepturi am pana la divort in privinta copilului daca el locuieste la mama lui?

Va rog daca se poate sa imi oferiti un sfat,neam despartit in decembrie anul trecut ,la numai doua luni sotia mutandu-se cu alt barbat in casa cu copilul,am vrut sa ii trimit pachet copilului si nu a dorit sa mearga sa il ridice,cand am dorit sa trimit bani reprosandu mi sotia a spus ca face ceva pe banii mei,in cele din urma am reusit sa trimit pachet luna de luna celui mic la adresa parintilor mei care ei ducand pachetul celui mic,eu lucrand in Germania din decembrie,a fost f greu ptr mine din cauza ca nu ma lasa sa vorbesc mai des cu el,sa stiu ce facr,numai sicanari daca nu faceam cum dorea sotia,si in momentul de fata am mers in concediu in Romania si mi sa raspuns ca se gandeste daca o sa il lase sa stea cu mine 3 sapt eu fiind plecat de 8 luni si nu imi vazusem copilasul de atata timp pana in urma mi la lasat a fost o mare bucurie ptr mine,acum cumparandui cele necesare si multe ce isi dorea el,iam lasat si bani,in fiecare luna pachetul sa spunem ca costa cam 250euro,la care sotia imi reprosa multe in privinta aceasta si cand iarasi iam spus sa fixeze o suma iarasi a spus ca face ceva pe banii mei,in ultimele 2 luni de abia am vb cu cel mic de 3 4 ori pana sa vin in Romania,folosind diferite pretexte.Ce pot face in aceasta situatie ptr ca eu mai ajung in Romania in aprilie anul ce vine,sunt amenintat tot timpul ca nu mai ma lasa sa vad copilul daca nu ii trimit o anumita suma de bani,si ca o sa imi ceara si retroactiv din urma toti banii ,atats timp cat am dorit sa trimit bani dar nu ii primea,si am,ales da trimit pachet ,am procedat gresit si sunt un parinte care nu ma interesat si in situatia ca sunt la atatia km si nu eram lasat sa vorbesc cu propriul copil ceea ce ma afectat f rau,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat cum ar trebui sa procedez ca nici in momentul de fata in 2 saptamani am vorbit odata cu cel mic si de abia ieri mia rsdpuns si am vb ptr a doua oara in cele 2 sapt,va multumesc din suflet si astept un raspuns din partea dvs.
Beneficiați de toate drepturile părintești reglementate prin lege.
Faptul că mama copilului vă boicotează aceste drepturi, e o altă poveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii o mama poate pierde custodia copilului, in favoarea tatalui. alina-marcu alina-marcu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt casatorita de 5 ani, de 4 ani, exacat dupa nasterea copilului, sotul meu si-a schimbat total ... (vezi toată discuția)
Am fost in concubinaj cu o fata si m-am trezit cu un copil ... Paul Londra Paul Londra Buna ziua. Am fost in concubinaj cu o fata Ana Maria si din concubinaj mam trezit cu un copil pe numele meu cu toate ca eu am avut relatii sexuale cu femeia ... (vezi toată discuția)
Sotia a plecat azi de acasa cu toate bunurile ei si cu cei 2 copii minori de 1 an respectiv 2 ani, fara sa ma anunte denis38 denis38 ...Sotia, a plecat azi cu toate bunurile ei si cu cei 2 copii minori 2 ani respectiv 1 an, fara sa ma anunte...cand am ajuns acasa am ramas surprins, am ... (vezi toată discuția)