avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Soluționare poziționare rețea de apă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Soluționare poziționare rețea de apă

Buna ziua , va rog sa(mi) spuneti daca se construieste o anexa la un imobil de locuinte peste reteaua de apa potabila ,cine are obligatia sa devieze sau sa mute reteaua de apa, avand in vedere ca se va construi peste retea . Si care ar fi limita la suprafata comuna exterioara a blocului mentionez ca apartamentele sunt de 47mp in nr. de 4si bloc cu un singur nivel. Va multumesc !.anticipat

Alte discuții în legătură

Utilitati pentru o locuinta Adrian_RADEANU Adrian_RADEANU Ce se înțelege prin:,,acces la energia electrică și apa potabilă, evacuarea controlată a apelor uzate și a reziduurilor menajere”, una dintre ... (vezi toată discuția)
Furnizorul si asociatia constantindana constantindana Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament situat intr-un imobil cu apartamente insiruite, pe un singur nivel. Apartamentul este in proprietate, terenul de sub ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problemă. rețelele situate pe domeniul public, ... corbumihai77 corbumihai77 Bună ziua. Am o problemă. Rețelele situate pe domeniul public, au vreo restricție/condiționări?? Mă refer la rețeaua de apă interioara care va fi ... (vezi toată discuția)