avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturi abuzive
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturi abuzive

Cunosc faptul ca exista o lege in sensul ca nu pot fi penalizarile mai mari decat factura in sine,dar nu stiu daca asta se aplica de exemplu si la facturile de apa.Concret: am consum de apa de 4 metri cubi si platesc pierderi de 5-6 metri cubi.In plus platim 2 lei la o doamna care vine lunar sa citeasca apometrele,bani pe care nu primesc chitanta.La ape vreau sa imi dau singura citirea contorului si nu m-i se accepta doar daca imi fac bransament separat.Toate astea m-i se par abuzive dar nu stiu cum sa procedez sa imi reduc costurile,fiindca bransamentul separat costa 700-800 ron,si sunt persoane care dupa un an in care au platit strict cat au consumat au fost obligati sa plateasca si pieederile de pe bloc ....deci au ajuns de unde au plecat,investitia nefiind recuperata de catre consumator,tot cei de la ape fiind in avantaj.

Alte discuții în legătură

Regularizare apa rece oroles2010 oroles2010 Buna ziua! Locuiesc in Bacau si am avut nenorocul ca noi locuitorii unui bloc sa facem parte dintr-o asociatie de proprietari. De ce spun asta!? 1. Lunar ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare apa rece mirusaby mirusaby Buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: cum se mai poate imparti apa rece, diferenta intre citit in ap. si citit de cei de la apa canal , ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre consumul apa rece citit de coducerea asociatiei si cel facturat de apanova m.belu m.belu Consumul de apa rece citit de conducerea Asociatiei de Proprietari nu corespunde cu consumul facturat de APANOVA: exista o diferenta de plus 140 metri cubi apa ... (vezi toată discuția)