avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire contribuabil care are prestări servicii cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire contribuabil care are prestări servicii cu primăria

Vreau sa institui o poprire la un contribuabil care are prestare servicii cu primaria in care desfasor activitatea.
Primaria fiind tert poprit. Contribuabilul creditor la impozite si taxe, Dar in acelasi timp debitor la Contribuabil. Se poate institui in acest mod poprirea?
Cel mai recent răspuns: insolvabil , utilizator 12:02, 22 Septembrie 2017
rectific.Vreau sa institui o poprire la un contribuabil care are prestare servicii cu primaria in care desfasor activitatea.
Primaria fiind tert poprit. Dar in acelasi timp debitor la Contribuabil. Se poate institui in acest mod poprirea?C ontribuabilul creditor la impozite si taxe,
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
insolvabil, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert poprit Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o intrebare referitoare la tertul poprit, eu desfasor o activitate care in anumite situatii necesita incheierea unor contracte de prestari ... (vezi toată discuția)
Refuz infiinare poprire eagle_free eagle_free Daca un angajator refuza sa infiinteze poprire asupra veniturilor unui salariat, la solicitarea unei institutii creditoare, ce masuri poate lua respectiva ... (vezi toată discuția)
Ordin de compensare in poprire tert Cornel777 Cornel777 Buna ziua, doresc sa intreb in calitate de tert poprint, desi sunt creditor (ca si cel care a efectuat poprirea) pentru debitorul poprit, daca pot face o ... (vezi toată discuția)