avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poți trimite bani unei persoane aflate în arest ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poți trimite bani unei persoane aflate în arest preventiv?

Daca o persoana este in arest preventiv pentru 29 de zile i se pot trimite bani sau doar predare personală? Sa poate face vizita sau trebuie sa scrie persoana arestata cine o va vizita? Se poate ca la vizita sa fie un minor singur, neînsoțiț de un adult stiind ca regula este 2 adulti 2 minori?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 22 Septembrie 2017
Sabina12, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt calificat gya_dulcyk gya_dulcyk buna seara, am un prieten care in urma cu cateva zile a intrat in casa unei persoane impreuna cu inca un prieten si au furat bani, ob de valoare si trei ... (vezi toată discuția)
Procura emisã de pãrinþi în spania pentru plecarea minorului din românia trebuie tradusã? Sasori94 Sasori94 buna ziua.... am si eu nevoie de un pic de ajutor.Parinti mei sunt in Spania si vor ca in aceasta vacanta sa-i vizitez dar nu pot sa ma duc singur deoarece am ... (vezi toată discuția)
Inoarcere in tara a minorului neinsotit de nimeni stefanemilionel stefanemilionel Buna ziua, As dori sa stiu daca un minor de cetatenie romana se poate intoarce in tara neinsotit de catre nimeni. Acesta calatoreste din Italia in Romania cu ... (vezi toată discuția)