avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... lamuriri carte funciara la un imobil
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

lamuriri carte funciara la un imobil

Am extras carte funciara pe numele meu. Sunt casatorita si apare acest lucru in partea a II-a a CF, trebuie sa am si declaratie notariala din care sa reiasa ca imobilul detinut cu sotul este al meu?
Din cauza acestei declaratii notariale mi-a fost respins dosarul pe care l-am depus la AFM pentru casa verde.

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru interpretare si lamurirea unei situatii angi25 angi25 Ma numesc Anuta Ion. Am depus dosar pentru casa verde. Au fost cerute o serie de acte printre care si extras carte funciara in original. Eu sunt casatorita, ... (vezi toată discuția)
Interpretare si lamurire angi25 angi25 Ma numesc Anuta Ion. Am depus dosar pentru casa verde. Au fost cerute o serie de acte printre care si extras carte funciara in original. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar casa verde clasic ionel40 ionel40 Am accesat in octombrie 2016 programul Casa verde clasic in vederea instalarii unui panou solar apa calda. Conform ,, Ordinului 1817/ 2016 din 20.09.2016 ... (vezi toată discuția)