avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu imi primesc salariul si sunt insarcinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu imi primesc salariul si sunt insarcinata

Buna seara sunt însărcinată în 33 de saptamani si nu imi primesc salariul ce pot face am si eu nevoie ca toti oameni de bani .Ce se poate face angajatiruluo sa imi dea banii dar nu imi afecteze concediul ?multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna simopisoi simopisoi Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: sunt insarcinata, am anuntat la serviciu acest lucru, iar saptamana aceasta a fost necesar sa fiu ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la birou dupa o sarcina Ramo_davi04 Ramo_davi04 Buna seara! Lucrez la o firma de mai bine de 4 ani .Anul trecut am ramas insarcinata cu o sarcina gemelara.Cum orice sarcina gemelara este cu riscuri, a fost ... (vezi toată discuția)
Câți bani ar trebui să iau pe luna aprilie Maxim Simona Maxim Simona Bună ziua sunt însărcinată în 33 de săptămâni sunt angajată din data de 3.05.2016 cu salaru de încadrare de 1250 in luna Februarie 2017 am fost ... (vezi toată discuția)