avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: sunt insarcinata, am anuntat la serviciu acest lucru, iar saptamana aceasta a fost necesar sa fiu internata in spital din cauza unor probleme legate de searcina. Pentru aceasta perioada voi duce concediu medical. Saptamana viitoare ar trebui sa intru in concediu de odihna (2 saptamani, anuntate din timp). Problema este lipsa de personal de la serviciu, au tot concediat oameni insa nu i-au si inlocuit. Au fost foarte deranjati ca am lipsit saptamana aceasta si imi fac probleme ca vor refuza sa imi dea concediul de odihna. Ce drepturi am si ce as putea face? Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Imi poate da cineva un raspuns, va rog? concediere gravida ana_marya ana_marya am si eu o intrebare: lucrez k bucatar d 1 an jumate la un rest k carte d munk...eu am ramas insarcinata acum 2 luni si am anuntat la munk,am dus si de la ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma! mariuspetcu82 mariuspetcu82 Buna seara! Sunt cadru militar si acum 5 luni am intrat in comisia de judecata si am primit ca sanctiune , amanarea in grad de la 1-2 ani. Si acum urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihnă Mihaela Claudia20 Mihaela Claudia20 Sunt angajată la o firmă de doi ani. Am rămas însărcinată și mi-se refuză concediul de odihnă la care am dreptul nu mi-am luat nici o zi anul acesta. ... (vezi toată discuția)