avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare apartament din firma catre persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare apartament din firma catre persoana fizica

In anul 2007 am platit in avans un apartament,pe firma.TVA-ul a fost 0%.
Finalizarea apartamentului,respectiv ocuparea lui,s-a facut in anul 2016.
Vrem sa vindem acest apartament catre o persoana fizica,nu stim daca persoana este la prima proprietate sau nu.Care este cota de TVA aferenta acestei vanzari?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cf; intabulare; recuperare tva 5%; executorii; recuperare banca. szaliatti szaliatti Buna Ziua, In anul 2007 am contractat un apartament in curs de executie pe care am platit integral la vremea respectiva cu cota de 19%. Termenul de finalizare ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara cu mijloace fixe tiana_30 tiana_30 Buna ziua , va rog daca puteti sa ma ajutati intr-o mare dilema, deja de 2 ani ma chinui sa lichidezi firma la care sunt administrator, firma are 2 ... (vezi toată discuția)
Preluare rate apartament ilmir1 ilmir1 Buna ziua Firma mea vrea sa preia de la o persoana fizica un apartament cumparat de acesta in rate la dezvoltator. Se ridica citeva probleme: 1 Dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)