avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aprobarea schimbării destinației spațiului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aprobarea schimbării destinației spațiului

La parterul blocului, proprietarul unui spațiu, care pana în prezent era utilizat de o agenție bancara, l-a închiriat la o firma, care dorește sa amenajeze și sa deschidă un cazinou. Pentru aceasta are nevoie de avizul asociației de proprietari.
Pentru a da acest aviz, exista vreo cerință speciala în cazul de fata (local cu jocuri de noroc), sau este destul aprobarea obișnuită a adunării generale?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Viorel_Lucaciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: username88 , utilizator 21:32, 26 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este sufiecient acordul asociatiei de proprietari exprimat prin hotararea adunarii generale
Parerea mea este ca aveti nevoie de acordul vecinilor / asociatiei de proprietari doar in momentul schimbarii destinatiei unui imobil (ex: din rezidential in nerezidential). In cazul de fata se schimba doar domeniul de activitate, in spatiul respectiv, deci, nu vad de ce ati avea nevoie de acordul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize, autorizatii spatiu comercial sorind sorind Buna ziua! Firma la care liucrez a inchiriat un spatiu comercial (in Bucuresti) unde urmeaza sa desfasuram activitatea Jocuri de noroc si pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am spatii comerciale la parterul condominiului pe care ... Adrian Mirsu Adrian Mirsu Buna ziua,am spatii comerciale la parterul condominiului pe care il reprezint in caliatate de presedinte de asociatii.Ambele blocuri dispun de spatii ... (vezi toată discuția)
Amenajare spatiu de joca pentru copii Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, Intr-un complex rezidential se doreste amenajarea unui loc de joaca pentru copii. Care sunt procedurile, normele legale si autorizatiile care ... (vezi toată discuția)