avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cesiune parti sociale srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cesiune parti sociale srl

Daca in cazul unei tranzactii privitoare la cesiunea unor parti sociale dintr-un srl activ (90 % ) este efectuata cu acordarea unui avans de 30% din valoarea totala a cesiunii catre cel care vinde , cel care cumpara are obligatia retinerii la sursa a impozitului datorat pentru partile sociale ale cedentului si pe acest avans platit ? Impozitul se percepe si in cadrul acordarii acestui avans sau doar la finalizarea tranzactiei cand efectiv va avea loc cesiunea ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Urgent despre cesiune parti sociale andr_georgi andr_georgi Vreau sa cumpar toate partile sociale a unei societati comerciale care are capitalul social 200 lei. Dar in realitate eu cumpar aceste parti sociale cu o ... (vezi toată discuția)
Impozitul in contractul de cesiune giorgianamares giorgianamares va rog frumos sa-mi lamuriti o mare dilema... o firma srl cu 3 asociati, unul din ei cedeaza actiunile sale in schimbul sumei de 125.000 euro;care trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Cesionare societate florentyna florentyna Buna ziua! Am si eu o stuatie pe care nu stiu sa o abordez. Asociatul unic al unei sicietati vrea sa cesioneze societatea unei alte societati. Societatea ... (vezi toată discuția)