avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata

Buna ziua. O o porprire instituita la angajator in 2014 de catre un executor. In urma cu o saptamana am primit o noua confimare pentru suma care a mai ramas, confirmare primita si de catre angajator, si de catr banca - totul OK. Astazi am primit o somati de plata de la acelasi executor, care imi spune ca, daca in termn de 2 saptamani nu achit suma ramasa, imi scot la licitatie apartamentul. Imi puteti spune daca asta este posibil si cum pot rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:34, 23 Septembrie 2017
Care e soldul creanței`? Din păcate, dacă creanța datorată depășește 10.000 lei, executorul se va îndrepta și împotriva bunurilor mobile și imobile, deci poate încerca să vă vândă și casa unde locuiți.
Aveți dreptul să vă împotriviți prin contestația la executare, și invocați că imobilul respectiv reprezintă pentru dvs spațiul minim de locuit.
Văd că sunteți salariat și deocamdată are de unde să-și recupereze banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata rokhsana rokhsana Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Poprire imobiliara homonai homonai Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i ... (vezi toată discuția)