Buna ziua. O o porprire instituita la angajator in 2014 de catre un executor. In urma cu o saptamana am primit o noua confimare pentru suma care a mai ramas, confirmare primita si de catre angajator, si de catr banca - totul OK. Astazi am primit o somati de plata de la acelasi executor, care imi spune ca, daca in termn de 2 saptamani nu achit suma ramasa, imi scot la licitatie apartamentul. Imi puteti spune daca asta este posibil si cum pot rezolva problema?
Care e soldul creanței`? Din păcate, dacă creanța datorată depășește 10.000 lei, executorul se va îndrepta și împotriva bunurilor mobile și imobile, deci poate încerca să vă vândă și casa unde locuiți.
Aveți dreptul să vă împotriviți prin contestația la executare, și invocați că imobilul respectiv reprezintă pentru dvs spațiul minim de locuit.
Văd că sunteți salariat și deocamdată are de unde să-și recupereze banii.
Somatie de plata
rokhsana
Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)
Poprire imobiliara
homonai
Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i ... (vezi toată discuția)