avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț la notar, răzgândire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț la notar, răzgândire

dupa o intelegere amiabila de divort la notar .fostul partener cere o alta intelegere. care este procedura de urmat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:42, 26 Septembrie 2017
Daca ati divortat la notar nu mai puteti divorta din nou.
Incercati sa aflati ce anume vrea.
Ce aspecte ar trebui sa vizeze noua intelegere ?
vrea o noua impartire a bunurilor materiale
alea le partajati separat, fara legatura cu divortul. Divortul nu are legatura cu partajul.
ATi divortat deja sau doar sunteti pe cale?
Daca nu va intelegeti pt partaj, il veti face in instanta chiar daca ati divortat amiabil la notar.
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
Ati semnat atunci si convenția matrimonială de încetare a comunității de bunuri.

Se doreste schimbarea acesteia sau e vorba de alte bunuri ?

Alte discuții în legătură

Se poate face contract matrimonial dupa casatorie? Marilena2019 Marilena2019 Buna ziua, se poate face o conventie-contract matrimonial dupa ce ne-am casatorit de 2 ani? In cazul unui divort sa am acest contract si sa mentionez in acel ... (vezi toată discuția)
Separatia de bunuri in timpul casatoriei - mostenitori Crina.Crina Crina.Crina Bună ziua. Am citit mai multe răspunsuri legate de acest subiect, dar tot nu m-am lămurit deplin. Eu și soțul deținem acum la comun un apartament. El are ... (vezi toată discuția)
Separare de bunuri lonita lonita Bună ziua Soția mea dorește sa achiziționeze o proprietate cu bani proprii, proveniți din donație de la sora ei. Eu mai am un copil din alta ... (vezi toată discuția)