avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Efectele divortului asupra unui ONG infiintat de soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Efectele divortului asupra unui ONG infiintat de soti

Sotii ca membri fondatori au infiintat un ONG cu sediul la proprietatea comuna (contract de inchiriere). Care va fi situatia asociatiei in caz de divort. Masa patrimoniala intra la partaj? Unul din soti ameninta pe celalalt ca nu il va lasa sa faca nimic, pt ca are nevoie de semnatura lui. Poate fi bligat celalalt sot dupa divort sa desfiinteze sau sa transfere patrimoniul asociatiei catre alt ONG.
Întrebarea este cum pot pastra ONG sa functioneze in situatia data; sau ce solutii imi sugerati.
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Ratty , utilizator 08:08, 24 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong Cattani Cattani Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a infiinta un ONG!Multumesc! (vezi toată discuția)
Cetatean strain , ong , sponzorizari , fonduri de la stat . Andrei Keszeg Andrei Keszeg Buna ziua ! in vederea infiintarii unui ONG in Romania , ca cetatean strain , as avea in prealabil citeva intrebari la dumneavoastra : 1 - este posibil ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui ong Andrea9631 Andrea9631 Buna, as dori sa stiu ce imi trebuie sa infiintez un ONG pentru studentele din universitate si as dori cum as puta gasi un finantator care sa imi dea un fond ... (vezi toată discuția)