avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unchii mei nu vor să mă lase să lucrez pământul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unchii mei nu vor să mă lase să lucrez pământul de la tata

TATA a murit recent si unchi.mei nu ma.lasa sa lucrez pamantu ce sa fac si tata e trecut pe titlu ca prim.mostenitor matei petru
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Matei alexandru , utilizator 17:09, 24 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti succesiunea, obtineti certificatul de mostenitor si apoi iesiti din indiviziune. Este posibil sa fie necesar sa solicitati iesirea din indiviziune in instanta daca fratii tatalui nu vor pe cale amiabila la notariat.
cyan a scris:

Faceti succesiunea, obtineti certificatul de mostenitor si apoi iesiti din indiviziune. Este posibil sa fie necesar sa solicitati iesirea din indiviziune in instanta daca fratii tatalui nu vor pe cale amiabila la notariat.

Eu am Titlu Tatalui meu ce el e Prim Mostenitor dupa moartea tatalui lor si acuma astia nu vor sa ma lasa sa lucru pamantu vrau partea lu tata + Daune morale pentru ce ne face sa suferim mama plange zi si eu sunt cu pshicul la.pamant
Nu exista un Prim mostenitor! Toti fratii tatalui sunt mostenitori in cote egale. Mergeti la un notar si faceti iesire din indiviziune.
Şi cat mar costa totul avocat acte tot aproximativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac stefan_constanta stefan_constanta 01.05.2008 A DECEDAT TATAL MEU SI A RAMAS MAMA FRATELE MEU SI EU TATAL AVAND UN TITLU DE PROPIETATE ... (vezi toată discuția)
Indiviziune teren cu persoanã plecatã din tarã Topai Liviu Topai Liviu Tata detine un teren ( terenul este intăbulat in CF) şi vrea să ne văndă nouă celor 2 copii acest teren, Dar terenul nu este iesit din indiviziune, ... (vezi toată discuția)
Mai am teren agricol cornel10 cornel10 Mai am teren agricol de primit din partea lui bunicu . eu fiind mostenitor , an adeverinta si Titlu de propietate nu este trecut terenu .Titlu de propietate ... (vezi toată discuția)