avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate recupera zilele de sâmbatâ lucrate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate recupera zilele de sâmbatâ lucrate neoficial?

Se poate recupera in bani zilele de sâmbata lucrate neoficial lucrate la un fost loc de munca in urma cu 7 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 24 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteti face nimic in acea privinta.

Dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate.
.
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii neincasate dobcosnic dobcosnic Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se mai pot recupera salariile neincasate pe o perioada de 6 luni din anul 2000, de la o firma care s-a dizolvat in anul ... (vezi toată discuția)
Nu am avut co 7 ani. cum recuperez banii aferenţi concediului? mihaidtru mihaidtru Sunt angajat la o firma din municipiul Ploiesti, SC X SRL Nu am avut concediu de odihna de 7 ani. Ce pot sa fac sa imi recuperez bani pentru care am muncit 7 ... (vezi toată discuția)
Recuperare taieri salariu ciobanuiulian ciobanuiulian Buna ziua!ma intereseaza daca se mai poate deschide actiune de recuperare a taierilor salariale din 2010. (vezi toată discuția)