avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Implor o solutie!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Implor o solutie!!

Sunt plecata in afara....mama mea este acasa....fratele la fel....fratele banuiesc ca e nebun deoarece o bate pe mama pana aproape o omoara si nimeni nu face nimic....ii fura si pensia si are si alte plangeri la politie si nimeni nu face nimic impotriva lui.....locul undd o bate e in alt judet iar ei ambii inca au domiciliul in bacau deci politia de la bacau spune ca politia din locul unde se efectueaza infractiunea trebuie sa faca ceva iar cei din localitatea respectiva spun k persoanele nu apartin de ei k au domiciliul in bacau ....ce as putea sa fac in situatia asta inainte ca el sa o omoare si sa se miste si cei de la politie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:18, 24 Septembrie 2017
Buna seara,
Politia pe raza careia au loc infractiunile este competenta.
Cred ca trebuie sa o luati pe mama la dumneavoastra, eventual sa-i faceti cont bancar si card si sa-i luati pensia din tara unde sunteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie, piromania, alcoolismul, psihopatia. tudosievlad tudosievlad Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul urmator: Un alcoolist psihopat, care nu a luat tratament decat acum cca 40 de ani la spitalul de ... (vezi toată discuția)
Fratele meu o bate pe mama dandy_mihaela dandy_mihaela buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cui sa ma adresez. fratele meu in varsta de 40 de ani sta cu mama mea in varsta de 76 de ani si cu inca un ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru plangere penala! ajutor urgent !!! Aleex123 Aleex123 Buna Ziua , am o problema cu un vecin invidios pe mine ... Acum un an de zile am construc si eu o casuta ... si de atunci nu mai am pace cu un nebun ... (vezi toată discuția)