buna ziua,
va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti cui sa ma adresez. fratele meu in varsta de 40 de ani sta cu mama mea in varsta de 76 de ani si cu inca un frate de 42 de ani . cel de 40 il bate mereu pe cel mai mare cred ca nu exista saptamana in care sa nu ia o bataie zdravana saracu de la el , cei mai grav este ca ainceput sa o bata si pe mama care saraca va dati seama nu se poate apara. toata familia a stat de vb cu el si in fata iti spune ca nu mai face dar dupa ce pleci situatia e aceeai .eu stau la bucuresti iar ei stau intr-un sat din judetul arges ,am rugat-o pe mama sa faca plangere la politie dar ii este frica de el pt ca stau toti in aceeasi casa si a zis ca politia nu poate decat sa-i de o amenda pe care o plateste tot mama pt ca el nu are servici ,am rugat-o sa vina sa stea la mine dar nu vrea spune ca acolo este casa ei si acolo vrea sa moara caror instante ma pot adresa pt ca situatia nu poate ramane asa trebuie sa fie cineva care sa o protejeze pe mama de bataile lui . va multumesc si astept un raspuns
Imi pare rau sa aud asa ceva. Dumneavoastra i-ati oferit mamei cam toate solutiile posibile. Plangere la Politie ar trebui sa faca in primul rand. Insa pentru a fi pedepsit de lege trebuie, pe langa plangere, sa isi scoata certificat medico-legal daca prezinta urme ale violentei. Mai trebuie si martori care sa confirme cele sustinute in plangere.
Mai e o varianta, in conditiile in care mama este unicul proprietar al casei. Este o actiune de drept civil, intitulata actiune in evacuarea toleratului. Insa si aceasta actiune presupune rabdare si se poate intampla acelasi lucru ca si in cazul plangerii: mama sa nu fie de acord deoarece ii este frica de el.
In locul dumneavoastra, as mai incerca si insista sa o iau pe mama de acolo, insa doar dumneavoastra stiti situatia exacta. E o situatie grea, inteleg.
Luati dvs. legatura cu un avocat si incercati o actiune in evacuare, iar pana se solutionaeza fondul solicitati evacuarea pe calea ordonantei presedintiale.
Intimidare,cearta...
bandi2
buna, vreau sa intreb si eu,ceva... am 49 de ani,si nefiind insurat,stau in casa cu mama mea,si cu sora,care are un concubin.. sora mea de cind e cu el, toata ... (vezi toată discuția)
Caut disperat solutii
missie
Povestea aceasta este atat de intens emotionala incat nu ma astept ca multa lume sa o inteleaga.Este vorba despre o familie, familia mea, in care mama este ... (vezi toată discuția)