avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intimidare,cearta...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intimidare,cearta...

buna, vreau sa intreb si eu,ceva... am 49 de ani,si nefiind insurat,stau in casa cu mama mea,si cu sora,care are un concubin.. sora mea de cind e cu el, toata ziua se cearta cu mine,tot mereu ma ameninta ca mi da una... (mentionez ca de si sint barbat,nu am dacat 60 kg,pe cand ea 95..). nu mi e frica,de ea...dar nu stiu ce sa fac? sa fac plangere la politie? multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 14:49, 25 Ianuarie 2011
Nu mergeti la politie ca nu o sa va creada nimeni,nu aveti ce face daca ati ajuns la varsta asta cu problemele astea. Comportati-va bine cu ea ca....asta e situatia :(
inseamna, ca trebuie sa ma antrenez,si sa o bat,ca sa si revinba... sau ma cert si eu, daca asa merge... concubinul,oricum sta ilegal in casa... nu are flotant.... inteleg,ca putem sa ne batem,pana nu mai putem...?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
bandi2, utilizator
Va sfatuiesc sa nu va bateti pana nu mai puteti ca intrati in alte belele de genul vatamare corporala :)). Ceea ce descrieti dumneavoastra nu e o problema care se rezolva pe cale legala ci in familie. Ce credeti ca se va intampla daca va duceti la politie si faceti plangere ca sora va ameninta ca "va da una" :fight:...
aha,inteleg... ea are voie sa faca orice,ca e femeie.... eu nu,ca intru la belele....
Domnule sunteti barbat in toata firea, nu e vorba ca e femeie, e vorba ca e sora dumneavoastra care va ameninta ca "va da una", nu vad gravitatea faptei si v-am spus doar ca niciun organ nu o sa va ia in serios cu o astfel de plangere. Daca situatia degenereaza atunci adresati-va politiei.

Alte discuții în legătură

Probleme cu concubinul backar21 backar21 sunt baiatul unei doamne care are un concubin de 6 ani.acesta locuieste la noi si face mereu probleme si in fiecare zi se cearta si ii vorbeste urat mamei ... (vezi toată discuția)
Prevenire violenta in familie proces_ro proces_ro Sora mea traieste cu un barbat de 8 ani, avand relatii asemanatoare acelor dintre soti, dar nu sunt casatoriti legal. Chiria pentru apartamentul inchiriat au ... (vezi toată discuția)
Sora mea data afara din apartament mihaigeorgescueu mihaigeorgescueu Buna ziua! Sora mea a locuit in concubinaj 12 ani cu un barbat care a decedat! Ea a locuit in apartamentul acestuia (proprietate personala). Dupa decesul ... (vezi toată discuția)