avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intimidare,cearta...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intimidare,cearta...

buna, vreau sa intreb si eu,ceva... am 49 de ani,si nefiind insurat,stau in casa cu mama mea,si cu sora,care are un concubin.. sora mea de cind e cu el, toata ziua se cearta cu mine,tot mereu ma ameninta ca mi da una... (mentionez ca de si sint barbat,nu am dacat 60 kg,pe cand ea 95..). nu mi e frica,de ea...dar nu stiu ce sa fac? sa fac plangere la politie? multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 14:49, 25 Ianuarie 2011
N-are legatura greutatea unuia sau altuia si nici faptul ca nu sunteti insurat si locuiti cu mama. Sora “va poate da una” si cu toporul, nu doar cu dosul palmei… Altfel spus: pentru a avea succes cu o plangere penala ar trebui sa dovediti ca sunteti cu adevarat in pericol in fatza unei femei care sta rau cu “dresura hormonilor”.
bandi2 a scris:
…sora mea de cind e cu el, toata ziua se cearta cu mine
Poate… concubinul nu-i ofera surorii dv cat i-ar trebui… Altfel de ce ar fi mereu nervoasa?! :">

Daca mama e “de partea” dv ar putea ameninta ca cere evacuarea concubinului fiicei – ar avea sanse de reusita… Practic, proprietarul poate da oricand afara pe tolerat – fie ca acesta are sau nu “forme legale” la acea adresa…

Unele “probleme” care ar trebui solutionate “in familie” mai ajung si in atentia procurorilor… oricat de putin ar crede unii sau altii…

Dar: cine este proprietarul casei? Sunteti toti trei sau doar mama? Daca e numai mama aveti certitudinea ca nu se va supara pe dv pentru ca va reclamati sora? Ca s-ar putea sa ceara evacuarea dv – desi putin probabil sa aiba sanse de reusita daca sunteti un “om pasnic” – si puteti dovedi aceasta in eventualitatea unui proces…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu concubinul backar21 backar21 sunt baiatul unei doamne care are un concubin de 6 ani.acesta locuieste la noi si face mereu probleme si in fiecare zi se cearta si ii vorbeste urat mamei ... (vezi toată discuția)
Prevenire violenta in familie proces_ro proces_ro Sora mea traieste cu un barbat de 8 ani, avand relatii asemanatoare acelor dintre soti, dar nu sunt casatoriti legal. Chiria pentru apartamentul inchiriat au ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 16 ani adriela6 adriela6 Va rog frumos sa ma ajutati. Tatal meu a murit in urma cu 16 ani si a avut o casa impreuna cu mama. Noi suntem 2 surori. Eu stau in casa parintilor si sora mea ... (vezi toată discuția)