avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notificare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notificare executor judecatoresc

pe durata desfasurarii procesului a aparut la un moment dat (in Apel)
la una dintre Parti, si un:
''domiciliul procesual ales''
Dupa incheierea judecatii/dosarului inclusiv emiterea Sentintei, executorul trimite notificare (doar) la domiciliul de baza al Partii respective, declarat in deschiderea actiunii sau (poate fi util) inclusiv la ''domiciliul procesual ales'' in Apel!??...
multumesc
Cel mai recent răspuns: avogaddo , utilizator 11:53, 5 Octombrie 2009
Pentru a fi acoperita procedura de citare, executorul ar putea trimite notificarea si la domiciliul procesual ales al partii in cauza.
Partea in cauza ar putea invoca faptul ca citarea sa s-a facut necorespunzator...respectiv "viciu de procedura" in eventualitatea existentei unei contestatii la executarea silita.
Multumesc de raspuns.
Recunosc ca nu este chiar cel asteptat (ma gandeam ca domiciliul ales ramane valabil doar pe faza respectiva, de Apel)
In alta ordine nu cred ca Executorul trebuie sa studieze intreg dosarul... ca sa descopere ce adrese si in ce faze au mai fost indicate...
:(
ci primeste doar hotararea / sentinta pe care o notifica la adresa declarata in deschiderea actiunii. Fac exceptii desigur schimbarile de domiciliu, etc.

pentru acoperire totusi, poate ca este intr-adevar bine de notificat si cea de-a doua adresa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparari intimat contestatie le executare lori2007 lori2007 Buna ziua! As avea nevoie de mai multe sfaturi: un amic de-al meu a castigat un proces in urma caruia paratul trebuia sa-i pleteasca suma de 7887,58 lei. S-a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata elisa47 elisa47 Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat in anul 2009.In prima faza procesuala in anul 2004 am ... (vezi toată discuția)
Revenire notificare plata bej - dupa 2 ani de la respingerea incuviintarii executarii silite, pentru aceeasi creanta Notsure Notsure Buna ziua! Am primit o notificare de plata datorie pentru o creanta, de la acelasi BEJ, pentru aceeasi creanta pentru care instanta a dat in 2017 respingere ... (vezi toată discuția)