avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dreptul de uzufruct viager intr-un contract de vanzare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dreptul de uzufruct viager intr-un contract de vanzare cumparare

O batrana a vandut un apartament cu suma de 3000 marci, in contractul de vanzare cumparare este stipulat dreptul de uzufruct viager al batranei, batrana a fost scoasa fara din apartament de nudul proprietar si acum este la un azil, mentionez ca la cartea funciara in intabulare batrana figureaza cu uzufruct viager si doamna care a cumparat apartamentul ca nudul proprietar, doamnei care a cump apartamentul I s-a expirat buletinul si solicita batranei sa ii de-a ei dreptul de uzufruct, batrana nu vrea sa ii cedeze dreptul de uzufruct doar contra unei sume de bani, se poate ceda asa in fata notarului contra unei sume de bani, as dori prevederea legala, va multumesc?
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
Rapeanu Mihaela Gianina, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:50, 24 Septembrie 2017
Notarul nu va face actul decat daca are de la IML act m3dico-legal ca are discernământ daca este în vârstă.
Mergeți la notar ca sa discutați cu el.
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager Amalia_E Amalia_E Sunt in urmatoarea situatie. In urma cu 7 ani am cumparat de la o batrana un apartament prin incheierea unui contract de vanzare-cumparare cu uzufruct ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de uzufruct ContSters23492 ContSters23492 Buna ziua! Ma numesc Sorina Dumitru. Am incheiat acum cativa ani un contract vanzare-cumparare (nuda proprietate) cu doi batrani, cu drept de uzufruct. ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu contract de intretinere? boyzone boyzone am un contract de intretinere incheiat cu o persoana de varsta a 3 -a care , influentata de o nepoata, doreste sa vanda apartamentul.Dupa mai multe luni de ... (vezi toată discuția)