Am platit un imobil (casa),jumatate din valoarea lui,dupa o luna proprietarul,joaca ping-pong,ca ai pare rau ca a acceptat bani,ca intre-timp a gasit un cumparator care air da suma intreaga pe imobil,initial asa ne-am inteles ca dupa efectuarea avansului ma pot muta in imobil,acum a intors-o precum doar la efectuarea plati integrale am dreptul sa beneficiez de imobil,din pacate am doar transferul de bani dintr-un cont bancar in contul lui,si o declaratie scrisa intre noi,precizez ca pe op.-ul meu este precizat Avans imobil. In declaratie este precizata termen de 6 luni pentru plata integrala. Ce pot face sa intru in posesia imobilului?,am cheia doar de la garaj.
avvalentina
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ați dat bani fără sa semnați antecontract la notar?În aceasta ipoteza puteți pierde și banii dați. Trebuie sa intocmiti urgent un antecontract. Noyificati-l ca la data de...,ora de,sa se prezinte la notarul ....pentru întocmirea promisiunii.Nu vrea, acțiune la instanța și notați litigiul la cartea funciara. Altfel, o sa aveți probleme.Inscrisul de mana dintre dvs.si vânzător ,nu obliga vânzătorul, adică nu are nici o valoare.
Asta este problema,refuza sa vina la notar,ma tot amina din diverse cauze,si sint pe cale sa fac actiune in instanta,sper sa am chistig de cauza....,Va multumesc pentru raspuns,tot respectul !