avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imobil platit pe jumatate.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imobil platit pe jumatate.

Am platit un imobil (casa),jumatate din valoarea lui,dupa o luna proprietarul,joaca ping-pong,ca ai pare rau ca a acceptat bani,ca intre-timp a gasit un cumparator care air da suma intreaga pe imobil,initial asa ne-am inteles ca dupa efectuarea avansului ma pot muta in imobil,acum a intors-o precum doar la efectuarea plati integrale am dreptul sa beneficiez de imobil,din pacate am doar transferul de bani dintr-un cont bancar in contul lui,si o declaratie scrisa intre noi,precizez ca pe op.-ul meu este precizat Avans imobil. In declaratie este precizata termen de 6 luni pentru plata integrala. Ce pot face sa intru in posesia imobilului?,am cheia doar de la garaj.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:28, 29 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați dat bani fără sa semnați antecontract la notar?În aceasta ipoteza puteți pierde și banii dați. Trebuie sa intocmiti urgent un antecontract. Noyificati-l ca la data de...,ora de,sa se prezinte la notarul ....pentru întocmirea promisiunii.Nu vrea, acțiune la instanța și notați litigiul la cartea funciara. Altfel, o sa aveți probleme.Inscrisul de mana dintre dvs.si vânzător ,nu obliga vânzătorul, adică nu are nici o valoare.
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
avvalentina, utilizator
Asta este problema,refuza sa vina la notar,ma tot amina din diverse cauze,si sint pe cale sa fac actiune in instanta,sper sa am chistig de cauza....,Va multumesc pentru raspuns,tot respectul !
Primul pas,notificare prin executor,urgent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract achizitie imobil Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament. In cazul de fata proprietarul este o banca - acestia l-au dobandit prin dare in plata. Vanzatorul (banca) ... (vezi toată discuția)
Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)