avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... returnare produse neconforme de la client ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

returnare produse neconforme de la client nonUE-extracomunitar

Buna ziua ,

am livrat produse ceramice unui client din SUA si a gasit unele produse neconforme .Ce document intocmesc pentru stornarea cval. acestora deoarece pana acum s-a intocmit Credit Note?

Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Client german imputa o suma furnizorului roman pentru produse necorespunzatoare calitativ byte00 byte00 Buna ziua, Se da situatia de mai sus. Datorita pagubelor create de integrarea, de catre clientul german, a produselor livrate de furnizorul roman in alte ... (vezi toată discuția)
Stornare facturi neincasate RobertR RobertR Am cateva facturi neincasate din 2011 din reaua vointa a clientilor. Nu as vrea sa ii mai dau in judecata ci sa le stornez pt ca sunt sume mici. Am doua ... (vezi toată discuția)
Urgent- retur marfa louisa louisa Va solicit ajutorul intr-o problema delicata. Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)