avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

poate sotia unui administrator de srl sa vanda fara contract de munca in magazinul detinut de sot ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 26 Septembrie 2017
Nu! Doar la PFA sau I.I. e valabila prevederea.
Poate doar in anumite conditii , fie devine asociat , fie administrator al SRL in conditiile legii 31/1990.
Clar nu poate daca devine doar asociat!
Daca devine asociat sau administrator al SRL poate presta activitate fără c.i.m.
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Pf actionara? Tourette Tourette As dori sa stiu daca o persoana fizica autorizata poate detine actiuni la un SRL si daca sunt anumite conditii sau restrictii. Multumesc. (vezi toată discuția)
Obligatoriu 1 salariat la srl? adela1978 adela1978 Buna ziua. Vroiam sa va intreb urmatoarele: - e vorba de 1 srl ce se va infiinta, domeniul vanzari(comert in magazin), este obligatoriu sa existe un ... (vezi toată discuția)