avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Conflict de interese

Poate fi considerat conflict de interese daca angajatul unui ONG aprovizioneaza magazinul ONG ului cu marfa de la un SRL la care este asociat?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:11, 24 Octombrie 2017
Daca in ONG are doar calitatea de angajat nu. Daca este asociat sau administrator da. Fiind activitate comerciala intrati sub incidenta preturilor de transfer. Se complica situatia.
solutia este ca decizia de contractare, preturi etc. sa o ia, din partea asociatiei, alta persoana decat acel angajat, el doar sa o puna in executare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane afiliate ong si srl Neaculica Neaculica Buna Va rog mult sa ma ajutati un un raspuns la intrebarea de mai jos. Doresc sa infintez un ONG, impreuna cu parintii mei cu scopul de a avea activitati ... (vezi toată discuția)
Srl membru fondator ong eudia eudia sunt administratorul unic al unui SRL si doresc sa deschid un ONG in care vreau ca membrii fondatori sa fie: SRL -ul, eu si inca o persoana. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Contract de prestări servicii între doua firme sfat123 sfat123 Bună ziua ! Întrebarea mea este următoarea: Dacă sunt angajat la un SRL și administrator al altui SRL in care suntem 2 asociați, fără angajați, ... (vezi toată discuția)