avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculează cele 12 luni din cele 24 de luni ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculează cele 12 luni din cele 24 de luni anterioare datei nașteri copilului

Am o nelămurire si as vrea dacă puteți sa ma lamuruti si pe mine.Cele 12 luni din cele 24 de luni anterior datei nașteri copilului trebuie sa fie consecutive sau pot sa fie si cu întrerupere,va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dupa concediu fara plata vali_eu vali_eu buna ziua! as vrea sa stiu si eu daca pot intra in concediu pt crestere copil, dupa ce in anul anterior am fost in concediu fara plata? deci din concediu fara ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind indemnizatia de crestere a copilului andrea1987 andrea1987 Am nascut in luna septembrie 2008, am avut contract de munca din luna iunie 2008 pana in luna februarie 2009, inaintea acestui contract am lucrat la o alta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am o intrebare...lucrez ca manichiurista intr-un salon de 7luni. Sunt insarcinata in 6saptamani si as avea o nelamurire. Daca as intrerupe cm ... (vezi toată discuția)