avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am o intrebare...lucrez ca manichiurista intr-un salon de 7luni. Sunt insarcinata in 6saptamani si as avea o nelamurire. Daca as intrerupe cm 2saptamani, in cazul in care as gasi in alta parte sa lucrez, as mai beneficia de indemnizatie? Am auzit cum ca nu trebuie sa ai intrerupere dar si ca ai maxim 2saptamani termen intre cele 2 contracte.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:38, 26 Februarie 2020
Buna ziua,
Ati inteles gresit.
Trebuie sa aveti, in cazul dvs., cel putin 12 luni lucrate in ultimi doi ani anteriori datei nasterii.
Cele 12 luni nu trebuie sa fie consecutive.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind indemnizatia de crestere a copilului andrea1987 andrea1987 Am nascut in luna septembrie 2008, am avut contract de munca din luna iunie 2008 pana in luna februarie 2009, inaintea acestui contract am lucrat la o alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Cezara 22 Cezara 22 As dori si eu o informatie , sunt insarcinata in luna a sasea, pana o sa nasc nu o sa fac cele 12 luni care trebuie sa le am lucrate. Eu o sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)