avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

As dori si eu o informatie , sunt insarcinata in luna a sasea, pana o sa nasc nu o sa fac cele 12 luni care trebuie sa le am lucrate. Eu o sa beneficiez de acel ajutor?
Cel mai recent răspuns: Cezara 22 , utilizator 12:11, 6 Martie 2018
Care este statutul dvs in ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului?
Data nasteri aproximativa a copilului este 03.07.2018 eu lucrez de 6 luni la o firma dar inainte am mai lucrat 4 luni in alta parte am o intrerupere de o luna intre cele doua locuri de munca.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
In perioada, august 2016 - iulie 2018 , aveti minim 12 luni in care ati realizat venituri supuse impozitului pe venit?
Da am doar ca nu consecutiv.

Cornel Vasile a scris:

In perioada, august 2016 - iulie 2018 , aveti minim 12 luni in care ati realizat venituri supuse impozitului pe venit?

Daca aveti, atunci beneficiati de CCC si indemnizatia aferenta.

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Info concediu creștere copil Pantelimon Georgiana Pantelimon Georgiana Buna ziua! Daca am cele 12 luni pentru concediu creștere copil din doua contracte de munca mai pot beneficia de acest concediu ? (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)