Buna dimineata. Problema mea este urmatoarea: cum il pot opri pe fostul sot sa imi mai intenteze procese pt ca de aproximativ 4 ani stau numai pe usile Judecatoriei? Pana in acest moment am 20 de procese. Numai in acest an am pe rol 5. Duce lipsa de activitate si ma tot da in judecata pentru orice, drept razbunare ca am cerut sa fie executat silit sa mi pot obtine pensia minorului stabilita de instanta. Va rog sa ma ajutati. Nu mai stiu ce sa fac sa l opresc. Mi am pierdut si locul de munca din aceasta cauza....
Doamnă dragă, v-am mai sfătuit şi în urmă cu câteva luni, aţi făcut ceva din ce aţi fost sfătuită?
Câte memorii aţi scris până azi către Ministerul Muncii, Ministerul Justiţiei, Avocatul Poporului, DGASPC, Autoritatea Tutelară, etc.? Dacă nu aţi făcut nimic, vă rămâne să vă plângeţi pe forum, fiindcă, după cum văd, domnul nu se lamentează, ci face ce ştie mai bine: vă torturează pe dvs. şi copilul comun, strict legal.
Cazul dvs. este similar multor alte mame, unele au şi fost penalizate , unei mame, un tătic dornic de a-şi îmbrăţişa copilul i-a pus sechestru pe casă, casa în care locuieşte mama şi copilul, după ce i-a proptit şi jumătate din salariu.
Dvs. trebuie să aveţi martori şi înregistrări, prin care să dovediţi că el nu vrea să ia copilul, dar se foloseşte de dreptul de tată ca să vă şicaneze.Verificaţi dacă nu e membru în secta ce se autointitulează Asociaţia împotriva abuzului parental, vedeţi că cei de acolo îl învaţă cum să vă facă plângeri penale şi cum să vă şicaneze.