avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mandat de aducere la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mandat de aducere la apel

Buna ziua!
Am un dosar penal pt. furt de energie electrica la care s-a dat o hotarare penala: avertisment + recuperarea prejudiciului.
S-a facut apel si politistul astazi a venit cu mandat de aducere.
Este normal acest lucru?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
failure60, utilizator
Cel mai recent răspuns: failure60 , utilizator 17:35, 26 Septembrie 2017
Mandat de aducere a cui si pentru ce?
In legatura cu ce?
Sunteti inculpat, dosarul se afla in apel, nu v-ati prezentat si instanta a dispus sa fiti adus cu mandat de aducere? Asta s-a intamplat?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Sunteti inculpat, dosarul se afla in apel, nu v-ati prezentat si instanta a dispus sa fiti adus cu mandat de aducere? Asta s-a intamplat?

Eu sunt inculpat, dosar nr. 10715/311/2016 si m-am prezentat in urma citatiei la instanta de fiecare data.
Da, acum s-a facut apel la Craiova.
Maine este apelul.
Mentionez ca am platit si prejudiciul pe care l-am creat.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
failure60, utilizator

A modificat continutul mesajului initial in care spunea ca are o hotarare definitiva....
Aurel Fleancu a scris:

A modificat continutul mesajului initial in care spunea ca are o hotarare definitiva....

Da, am modificat, marturisesc ca nu sunt familiarizat cu termenii, de profesie sunt inginer.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Citatie apel apiliviu apiliviu Ma numesc Liviu Neagu si in data de 12 mai s-a comunicat Hotararea Penala in dosarul cu nr. 10715/311/2016, eu fiind inculpatul. In data de 06 iunie s-a emis ... (vezi toată discuția)
Prezenta apel cateldestept cateldestept Intr-un dosar de constituire grup infractional, cazul a ajuns la Curtea de Apel. Unul din inculpati este apelant, mentionez ca Parchetul nu a declarat apel. In ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala neatacata cu apel pitic1991 pitic1991 Daca intr-un proces penal unul dintre inculpati nu face apel, celalalt depune apel, dosarul ajunge pe rolul Curtii de Apel, ce se intampla cu inculpatul care ... (vezi toată discuția)