avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mandat de aducere la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mandat de aducere la apel

Buna ziua!
Am un dosar penal pt. furt de energie electrica la care s-a dat o hotarare penala: avertisment + recuperarea prejudiciului.
S-a facut apel si politistul astazi a venit cu mandat de aducere.
Este normal acest lucru?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
failure60, utilizator
Cel mai recent răspuns: failure60 , utilizator 17:35, 26 Septembrie 2017
Ati avut primul termen pe 07.07.2017 s nu v-ati prezentat,din acest considerent instanta a dispus citarea cu mandat de aducere.
Vedeti aici:
[ link extern ]
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati avut primul termen pe 07.07.2017 s nu v-ati prezentat,din acest considerent instanta a dispus citarea cu mandat de aducere.
Vedeti aici:
[ link extern ]

Am inteles, va multumesc dl. av. Patrascu!
Spor la treaba!
failure60, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie apel apiliviu apiliviu Ma numesc Liviu Neagu si in data de 12 mai s-a comunicat Hotararea Penala in dosarul cu nr. 10715/311/2016, eu fiind inculpatul. In data de 06 iunie s-a emis ... (vezi toată discuția)
Prezenta apel cateldestept cateldestept Intr-un dosar de constituire grup infractional, cazul a ajuns la Curtea de Apel. Unul din inculpati este apelant, mentionez ca Parchetul nu a declarat apel. In ... (vezi toată discuția)
Sentinta penala neatacata cu apel pitic1991 pitic1991 Daca intr-un proces penal unul dintre inculpati nu face apel, celalalt depune apel, dosarul ajunge pe rolul Curtii de Apel, ce se intampla cu inculpatul care ... (vezi toată discuția)