avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea am avut un acideent
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

am avut un acideent

am avut un acdeent anul trecut nu am avut permis nu am fost baut masina a mea ce ar trb sa se intample
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 15:05, 26 Septembrie 2017
Daca spuneti ca nu detineati permis inseamna ca ati savarsit infractiunea prevazuta la art 335CP.
O sa fie pusa in miscare actiunea penala dupa care fie vi se propune sa incheiati un acord de recunoastere a vinovatiei, fie sunteti trimis in judecata
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
art 196 alin 2 si 3 da cum vine asta inceperea urmari penale si mai jos scrie ca clasarea cauzei
Dvs vorbiti despre alta fapta aici, despre fapta de vatamare corporala. aceea este 196.
Cu privire la ce fapta scrie ca a inceput urmarirea penala?
Daca nu detineati permis de conducere inseamna ca a inceput urmarirea penala cu privire la acea fapta, art 335NCP.
Clasarea presupun ca priveste fapta de vatamare corporala din culpa, art 196
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui accident petrecut in 2011 (vinovatul sunt eu) am primit acasa urmatoarele: adrian000 adrian000 1. Clasarea cauzei avand ca obiectiv savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa prev. de art. 184 al. 1,3 cod penal anterior. 2.In baza art. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier. rezolutie: culpa celuilalt si totusi mi-am provocat singur auto-vatamare ? de ce ? M0t0 M0t0 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier al carui nu am fost vinovat la producerea lui dar in schimb circulam cu o motocicleta pentru categoria ... (vezi toată discuția)
Dosar penal acident de circulatie ovvy18 ovvy18 Salutare...am cazut si eu un moto-scuter mai exact am fost implicat intr-un un accident de circulatie cu autovictima si mi-a venit acasa de la politie o ... (vezi toată discuția)