avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POT CONSIDERA CA FIIND VICIU ASCUNS ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POT CONSIDERA CA FIIND VICIU ASCUNS ?

Am intrat in posesia unei cai de acces turnata cu beton armat pe o distanda de 50 m liniari . Aaceasta cale de acces nu are formelegale in sensul ca nu are autorizatiede constructie . In concluzie nu pot cere reabilitarea , consolidarea etc pe lega 50/1991 . Am descoperit de curand faptul ca este edificata ilegal . Pot considera acest fapt ca fiind un viciu ascuns care nu a fost descoperit la momentul in care fostiii proprietari au intrat in posesia caii de acces prin cumpararea terenului cu treptee respective ?
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
LAURA4628, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sanctionat , cine raspunde ? Pompilui Avram Pompilui Avram Personal am inceput edificarea unei cai de acces , fara autorizatie de construire Am fost sanctionat / legea 50 cu 1000 de lei si mi s-a pus in vedere faptul ... (vezi toată discuția)
Tranzactia nefinalizata duce la anularea acesteia? LAURA4628 LAURA4628 In urma unei tranzactii notariale , un vecin a vandut 144mp teren pe care s-a obligat sa edifice un drum pietruit cu trepte si o conduct de apa , in schimbul ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ericut ericut Buna ziua, am sa va povestesc pe scurt si as dori si eu un raspuns. In urma cu mai putin de 1 an au mostenit ai mei un teren . Dupa ce i-am facut ... (vezi toată discuția)