avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... restituire somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

restituire somaj

In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile prin care sa dispus anularea concedieri, eram obligat sa anunt AJOFM-ul despre situatia creata. Mentionez ca am fost beneficiarul ajutorului de somaj dar cu aproximativ un an inainte de data pronuntari sentintei,
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2017
claris05desi, utilizator

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta civila definitiva si irevocabila ContSters284090 ContSters284090 Buna ziua, In calitate de angajator vin cu urmatoarele precizari : Am o sentinta civila definitiva si executorie de drept la data de 19.11.2012. Cu drept ... (vezi toată discuția)
Restituirea indemnizatiei de somaj dupa castigarea procesului privind reintegrarea in unitate alcibiade alcibiade O fosta salariata castiga in instanta dreptul la reintegrare in unitate si de toate drepturile salariale cuvenite in acea perioada, dupa ce postul ei a fost ... (vezi toată discuția)
Repunerea in drepturi Ciobanu Genoveva Ciobanu Genoveva Daca nu am facut cerere de reangajare in termen de 10 zile de la darea sentintei in cazul unui litigiu de munca, pierd toate celelalte drepturi( in sentinta ... (vezi toată discuția)