avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărâre civilă definitivă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre civilă definitivă

Cum poate fi atacată o Hotărâre civilă definitivă, pronunţată de Tribunalul Bucureşti în luna decembrie 2015, a cărei Comunicare scrisă a fost făcută în luna septembrie 2017?
Chestiunea este din domeniul link-ului de mai jos:
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
fiatlux, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva AdrianBogdan1 AdrianBogdan1 In anul 2014 am vandut o masina cu act de vanzare cumparare, am scos-o si de la finante. In 2016 am primit o amenda de rovigneta prin posta(data contraventiei ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca la cfr sa - infrastrctura shoni17 shoni17 Inteleg ca problema recunoasterii grupei 1 de munca la CFR infrastructura, anterior datei de o1.o4.2001 pentru reducerea varstei de pensionare, la personalul ... (vezi toată discuția)
Se poate introduce recurs pentru cerere in pretentii pe noul cod? seldom seldom Buna ziua, Daca am pierdut apelul pe o cerere in pretentii cu o valoare de 100.000 lei, se mai poate introduce RECURS? Sau mi se va respinge ca ... (vezi toată discuția)