avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperarea creanţei de la o firmă străină
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperarea creanţei de la o firmă străină

În urma cu un an, am încheiat un contract de prestări servicii (constructii), intre firma mea si o societate straină care are in Romania doar o sucursala fara personalitate juridica. Reprezentantii acestei firme au refuzat sa achite ultimele doua facturi, fara sa motiveze refuzul. Cum as putea sa recuperez creanta in acest caz? Am inteles ca e o procedura complicata si de durata? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa de radiodifuziune pt. persoane juridice mihacireasa mihacireasa Am primit astazi un telefon la firma de la o doamna care cica suna din partea Serviciului de Radiodifuziune si imi zice ca societatea noastra are de platit ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare firma sau punct de lucru (persoana juridica straina) cosminbarbu cosminbarbu Buna ziua, As avea si eu o intrebare. O persoana juridica straina care doreste sa-si extinda afacerea in Romania cum ar fi mai bine sa procedeze, sa-si ... (vezi toată discuția)
Contract prestari - servicii... woodart woodart Buna ziua, A-si aprecia foarte mult daca ma puteti lumina un pic in problema pe care o am, si totodata daca ma puteti sfatui, ce metode sa adopt. ... (vezi toată discuția)