avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu de inchiriat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu de inchiriat

Buna ziua, doresc sa deschid un punt de lucru pentru firma pe care o detin, spatiul are doua camere dar o singura intrare, una dintre camere o voi folosii eu iar pe cealalta sa inchirieze pentru alta firma . Cum putem sa inchirem amandoi ? Proprietarul este de acord cu impartirea spatiului.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:33, 27 Septembrie 2017
in ceea ce priveste mentionarea obictullui. poate sa se traca : <obiectul contractului consta in inchirierea uneia dintre cele doua camere, cea din partea stanga a intrarii, avand suprafata de xx mp.>.
o alta precizare trebuie sa fie facuta cu privire la plata utilitatilor, cum se impart, daca nu exista contor separat.
Restul conditiilor contractuale sunt importante, nu delimitarea obiectului ridca probleme intr-un contract de genul acesta
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)
Aceeasi adresa ca punct de lucru la 2 societati adriana1972 adriana1972 am voie sa inchiriez un apartament cu 3 camere la 2 firme ce vor sa deschida punctele de lucru acolo, administratia financiara spune ca da dar registrul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere , contract de inchiriere alina240 alina240 In calitate de SC doresc sa inchiriez un spatiu comercial de la o alta firma. Cladirea este compusa din mai multe incaperi, eu urmand sa inchiriez doar o parte ... (vezi toată discuția)