avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot obtine fiscalul autoturismului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot obtine fiscalul autoturismului

am cumparat un autoturism care in carte si talon are un proprietar,care a vandut catre un al doilea.eu am cumparat de la acesta,cu promisiunea ca ulterior sa-mi elibereze fiscalul.ce pot face pentru a obtine legal acest act si ce costuri implica,eventuale proceduri?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:10, 27 Septembrie 2017
Cel de la care ati cumparat nu va poate pune la dispozitie acest document deoarece, cel mai probabil, el nu a inregistrat la Directia Taxe si Impozite Locale acel autoturism.
Vanzatorul de la care ati achizitionat dv auto nu a inmatriculat vehiculul,respectiv este in imposibilitate certa a va pune la dispozitie certificat fiscal si fisa de radiere auto
Nici proprietarul din documentele vehiculului nu va poate ajuta deoarece acesta a radiat auto din evidenta fiscala
Pentru a finaliza dv procedura de achizitie si de inmatriculare vehicul este necesar sa promovati actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impunere auto taxe si impozite dancluj dancluj In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - acte incomplete. Seca Seca Buna seara. In septembrie 2017 am cumparat un autoturism. Persoana de la care l-am cumparat preluase un leasing, il finalizase insa nu-si trecuse masina in ... (vezi toată discuția)
Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)