avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... caut avocat BAROU ARGES,judecatoria TOPOLOVENI
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

caut avocat BAROU ARGES,judecatoria TOPOLOVENI

caut avocat pentru initiere proces de recuperare pensie alimentara minor,detin hotarare jud.de incredintare,domiciliez in jud BRAILA,vreau sa stiu daca pot angaja avocat care sa ma reprezinte la judecatoria Topoloveni,trimit onorariul de la distanta si actele necesare,tatal rau platnic este din ARGES.cine este interesat sa ma ajute rog a lasa nr.de tel.multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:20, 5 Octombrie 2009
buna ziua .
daca tatal obligat prin hot judecatoreasca definitiva , nu-si executa timp de doua luni consecutiv, obligatia de plata a pensiei d eintrwetinere ii puteti face plangere penala pt abandon de familie .

de asemenea, puteti lua legatura cu un executor judecatoresc care sa demareze procedura infiintarii popririi pe salariul paratului, daca acesta lucreaza.
pe civil, se recupereaza sumele de bani de la data introducerii cererii in instanta .

iar av il puteti angaja din orice oras, in masura in care ii decontati si deplasarea . ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Alexandra Huminiuc Alexandra Huminiuc Buna ziua , ajungand la majorat iar parintii mei fiind divortati tatal meu a trebuit sa imi plateasca pensia alimentara , iar eu fiindca imi continui studiile ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara viomari viomari Am terminat divortul in octombrie 2011,dupa 11 luni de la depunerea actelor,in acest timp fostul sot a platit pensie alimentara doar 4 luni din cele ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-majorare ignrugnru ignrugnru Buna seara ! Domnule avocat, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Sunt eleva in clasa aXII-a ,locuiesc in orasul Vulcan,jud HD. In data 28.08/2014 am ... (vezi toată discuția)