avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare decizie suspendare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare decizie suspendare

Buna ziua! Am un salariat caruia i-a fost emisa decizie de suspendare CIM pt somaj tehnic incepand cu data de 01.10.2009 timp de 30 zile pe care am inregistrat-o la ITM, ulterior conducerea a decis ca salariatul nu-si mai mai intrerupe temporar activitatea si ca atare trebuie sa anulam acea comunicare si decizia? Cum putem proceda?
Cel mai recent răspuns: tudorache_alyna , utilizator 13:16, 13 Noiembrie 2009
Faceti o decizie prin care revocati decizia pentru salariatul respectiv si o inregistrati la ITM.
Buna ziua, am si eu o rugaminte daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o decizie de suspendare a activitatii conform OUG nr. 28/2009, si daca poteti sa ma ajutati si cu niste sfaturi referitoare la etapele pentru acest lucru si ce alte documente mai trebuie completate . Va multumesc anticipat
Pentru suspendara CIM cf. OUG28/2009, se intocmeste o comunicare semnata de conducatorul unitatii unde se specifica motivul, perioada si care sunt salariatii in cauza, comunicare care va fi semnata de fiecare salariat vizat, in sensul luarii la cunostinta. Pe baza acestei comunicari se emit deciziile de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent contributii somaj tehnic marinamarilena marinamarilena am depus la ITM documentatia necesara pentru somaj tehnic , conf, OUG 28/2009, adica scutite d plata contributiilor la buget, atat pentru angajator cat si ... (vezi toată discuția)
Oug 28/2009 ionneion ionneion Firma la care lucrez o firma de \"2 lei\" in ceea ce priveste codul munci astazi 10.11.2009 au facut un tabel precum ca: incepand din date de 01.11.2009 tot ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza in carnetul de munca somajul tehnic ? amondaos amondaos Dupa ce mai intai ITM-ul a spus ca perioada de somaj tehnic prevazuta de OUG 28/2009 nu se opereaza in carnetul de munca, acum a revenit asupra celor ... (vezi toată discuția)