avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Poprire pentru venit zero
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Poprire pentru venit zero

Buna ziua
ANAF a pus poprire pe cont personal, asociat PFA, care a avut venit zero in ultimii 3.5 ani.
ANAF a presupus ca s-au facut inacasari pe PFA (nu s-a depus bilantul anul pentru neactiviatate) si s-a calculat o datorie de 88.000 ron pentru venituri zero.
Care ar fi pasii in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Radiere firma din oficiu? cornel_t12 cornel_t12 Detin o societate deschisa in anul 2008 (iunie). De cand a fost deschisa, societatea nu a avut nici o factura de venit, numai cheltuieli este usor pe minus ( - ... (vezi toată discuția)
Scutire penalitati si majorari cass ??? jack electro jack electro Dintr-o foarte proasta idee, am depus de buna voie si nesilit de nimeni la CASMB, deciziile de impunere anuala de la ANAF pe anii 2006-2010.Am facut asta ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe conturile personale. geovdo geovdo Buna ziua, Am un PFA cu care mi-am inceput prima afacere in domeniul IT. Anul trecut m-am mutat din orasul unde era deschis PFA-ul si am deschis un S.R.L. ... (vezi toată discuția)