avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren doar in acte ( loc de garaj) pentru care platesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren doar in acte ( loc de garaj) pentru care platesc impozit.

Terenul este aferent unui apartament , denumit in acte "loc pt garaj" (suprafața 20mp ) .Acesta este notat in cartea funciară , exista pe hârtie , platesc impozit .. dar nu mi-l poate nimeni "arăta" care este si unde este , deoarece "s-au pierdut hărțile " . Ce soluții am ?
-Am vreo Șansa sa aflu care este ?
-Ma poate despăgubi cineva daca nu ?
Menționez terenul ar trebui sa fie undeva in jurul blocului, iar alaturi de mine , mai sunt si alți vecini care au o anumită suprafața (in funcție de dimensiunea apartamentului ).
Mi-e foarte greu sa cred ca in jurul blocului imi poate da cineva teren de garaj , deoarece s-au construit ringhisuri si topogane pt copii , iar loc nu a mai ramas .
In cazul asta , mi-l poate primăria repartiza in alt loc ? Lângă alt bloc ?
Ce as putea sa fac ?
Mulțumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Apartament cu teren pt garaj /hărți aruncate Rydantares Rydantares Buna ziua! Am achiziționat un apartament la care am inclus pe titlul de proprietate o suprafața de 20mp denumită “teren pt garaj” . Am toate actele pt ... (vezi toată discuția)
Garaje concesionate ContSters185034 ContSters185034 Buna ziua, In spatele blocului exista o suprafata de 60 lungime (L) si 25 latime (l), s-au construit in concesiune 9 garaje., in spatele garajelor ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa achizitonez un apartament intr-un bloc nou construit. ... Stefan Turluc Stefan Turluc Intentionez sa achizitonez un apartament intr-un bloc nou construit. In extrasul de carte funciara al apartamentului, totul pare sa fie curat. Toate actele ... (vezi toată discuția)