avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz efectuat jumatate si anuntat cu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz efectuat jumatate si anuntat cu fara plata

vreau sa stiu daca este nomal ca sa fi anuntat ca esti in fara plata atunci cand ai efectuat jumatate de preaviz?
Cel mai recent răspuns: chirica alex , utilizator 17:07, 5 Octombrie 2009
Ar fi util sa ne spuneti ce fel de preaviz si ce fel de fara plata...Concediul fara plata se cere de catre angajat...
preaviz de 15zile si in aceasta perioada m-a pus in liber fara plata
demise cu preaviz de 15zile din care am efecuat jumatate din el si am fos nunatca sunt pe liber fara plata,vreau sa siu dak e normal si daca patronul este obligat sa imi plateasca salariul
1. Nu ati raspuns de unde provine preavizul: din demisie sau din concediere?
2. Indiferent cum inceteaza CIM, la data lichidarii angajatorul trebuie sa va plateasca toate drepturile salariale la zi.
3. Nu va poate trece in CFP fara o cerere semnata de dvs.
Chirica alex a scris

demise cu preaviz de 15zile din care am efecuat jumatate din el si am fos nunatca sunt pe liber fara plata,vreau sa siu dak e normal si daca patronul este obligat sa imi plateasca salariul

exact cum v- a raspuns dnul Tudor valeriu.
nu va pot baga in fara plata fara cererea dvs, prin urmare , daca nu aveti asemenea cerere e ilegal si puteti sa-i actionati in instanta pt neplata preavizului.

Alte discuții în legătură

Terminare ccc fara intoarcere la locul de munca andaluzia andaluzia Luna viitoare se termina concediul pentru crestere al copilului dar mi-am gasit alt loc de munca. Nu am inteles clar care ar fi pasii care trebuie sa-i urmez, ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar cerasela1986 cerasela1986 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru. Firma la care lucrez ne obliga sa luam 5 zile de CFS pe luna. Ni s-a spus verbal, in cadrul personalului TESA, ca, ... (vezi toată discuția)
Demisie la contract de 4 ore andrei_ionescu andrei_ionescu Buna ziua. Am un contract de munca pe 4 ore si patronul, pt luna august ,mi-a spus sa stau in fara plata jumatate de luna pt ca nu are din ce ma plati. Eu ... (vezi toată discuția)