avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor handicap

Buna ziua.

În urma unor operații am rămas fără stomac și rinichiul stâng. Acest lucru mă încadrează la un grad de handicap? Dacă da, ce grad? Ce beneficii pot avea?
Îmi va afecta acest lucru locul de munca? Am muncă de birou.

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:52, 30 Septembrie 2017
Incadrarea in grad de handicap. Ce procedura se aplica pentru evaluarea persoanelor?
www.avocatnet.ro/articol_305...

Detalii gasiti si aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in grad de handicap ibolyagyorbiro ibolyagyorbiro Buna ziua ,va rog sa-ma ajutati in anul trecut am fost operata mi-a scos rinichiul drept ,de la primarie am primit o informatie ca pot sa ceri incadrarea mea ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap loredana69 loredana69 stie cineva sa mi spuna daca evaluarea gradului de handicap in afectarea functiilor vederii se face in functie de dioptrii(acolo unde e cazul)?unde pot gasi ... (vezi toată discuția)