avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SE POATE INTRA IN LEGALITATE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SE POATE INTRA IN LEGALITATE ?

Daca pe terenul cumparat de mine am descoperit o constructie edificata ilegal de catre vnzator , put intra in legalitate eu ca nou rprietar sau trb sa cer sa intre in legalitate ce care aconstruit ? Cumpoate intra acela in legalitate daca nu mai este proprietar pe teren ?
Cel mai recent răspuns: LAURA4628 , utilizator 20:34, 28 Septembrie 2017
Depinde de multe aspecte de fapt, de cand e constructia, care a fost intentia partilor la vanzarea terenului, de ce nu vi s-a spus de ea, cum de nu ati vazut-o, daca se poate construi pe acel teren etc.
Intrarea in legalitate se incepe cu certificat de urbanism pentru construire, proiect, autorizatie etc.

In privinta raspunsurilor, nu, nu raspunde nimeni musai in prima jumatate de ora de la postare. Poate raspunde a doua zi sau nu. In regulamentul forumului nu exista vreo garantie de raspuns. Multumesc pentru intelegere.
OK MULTUMESC
Problema aici este ....in urma partajului judiciar am devenit mare proprietareasa , iar dupa asta am incercat sa obtin autorizatie pt reabilitare . Asa am descoprit faptu ca nu are autorizatie . Mie mi-ar conveni sa o demileze cel care a aconstruit aceasta cale de acces . In ces mod asi recupera servitutea de trecere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, acum doi ani am cumpărat o casă cu teren pe care ... gabriela1819 gabriela1819 Bună ziua, acum doi ani am cumpărat o casă cu teren pe care mai erau și două filigorii construite, betonate și acoperite. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dorim sa achizitinam un teren pe care sa construim ... Simona1a Simona1a Buna ziua! Dorim sa achizitinam un teren pe care sa construim mai multe statii de incarcare automobile electrice. In extrasul de carte funciara terenul este ... (vezi toată discuția)