avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Dorim sa achizitinam un teren pe care sa ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Dorim sa achizitinam un teren pe care sa construim ...

Buna ziua! Dorim sa achizitinam un teren pe care sa construim mai multe statii de incarcare automobile electrice. In extrasul de carte funciara terenul este incadrat ca intravilan arabil. Se poate construi o astfel de constructie data fiind incadrarea? Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:05, 21 Iulie 2021
Faptul ca terenul este arabil nu are importanta, categoria lui se schimba in mod automat in curti constructii in momentul in care se elibereaza autorizatia de construire. Restrictiile la edificare ar putea fi de alta natura. Pentru a afla in mod cert daca si ce puteti construi (destinatie, suprafata, avize, acorduri, etc), solicitati emiterea unui certificat de urbanism pentru informare privind terenul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmăresc achiziția unui teren prin executor judecătoresc, ... Xyzt22 Xyzt22 Bună ziua. Urmăresc achiziția unui teren prin executor judecătoresc, doar ca pe cadastru scrie ca este intravilan cu categoria de folosință arabil. ... (vezi toată discuția)