avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... limita de pensionare a persoanelor cu handicap ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. II)

Bună ziua,
Dacă nu am păstrat acte doveditoare dinainte de prima cotizare - eram copil (aveam 17 ani) ce pot face în acest sens? La spital nu se mai păstrează registrele din 1984 - anul când am fost prima data diagnosticată. Am certificat de handicap grad accentuat din 2015. Sun născută pe 22.10.1967. La vârsta de 17 ani - 1984- am făcut prima dozare cu iod pentru măsurarea glandei tiroide si am început tratamentul hormonal - eram elevă în clasa a XI-a.
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
fdino, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:21, 1 Octombrie 2017
Și care-i întrebarea`? Ce doriți să faceți`? Ce nu reușiți să obțineți`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare persoana cu handicap accentuat cristinatabarca cristinatabarca Data nasterii:24.05.1960 Handicapul il am din nastere dar certificatul de handicap accentuat il am doar de 2 ani. Lucrez din 1984, dupa terminarea facultatii. ... (vezi toată discuția)
Pensionare 234 234 sunt nascuta in 12.02.1959 sex f am vechime in munca 31 ani si 9 luni am grad de handicap II-scleroza multipla stie cineva daca ar fi sa ma pensionez as ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)