avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie de student
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie de student

Buna ziua! In 2015-2016, am avut o perioada in care lucram dimineata si seara mergeam la facultate(eram la facultate la ZI dar am vorbit cu profesorii sa ma primeasca cu alte grupe pentru a avea prezenta- in fine, asta este irelevant). Sotia a nascut pe 9 Martie 2016. Ea in acea perioada era studenta la IFR si nu lucra, in consecinta nu putea beneficia de indemnizatie sau concediu de maternitate asa ca am hotarat sa imi iau eu imdenizatia de student. Eu fiind in anul 4, am crezut ca voi beneficia de aceasta indemnizatie doar pana se termina anul facultativ(pana in Septembrie) insa doamna la care am depus actele a spus ca voi beneficia timp de 2 ani. Ok, toate bune si frumoase pana in Septembrie 2016(am fost la Facultatea de Constructii iar acolo se dau restantele in Septembrie, nu in Iunie/Iulie) cand am avut restante si nu am putut sa imi dau licenta. Din Septembrie 2016 practic nu mai sunt student pentru ca nu am avut bani sa platesc taxa pentru a imi da restantele. Totusi, eu inca mai primesc indemnizatia de student si teoretic o voi primi pana in Martie 2018- pana face copilul 2 ani. Incalc vreo lege? Ar trebui sa declar undeva ca nu mai sunt student? Multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
FoxXeL, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Xuby Xuby Buna ziua. Sunt studenta din anul 2012, facultate la zi, am avut intrerupt anul universitar 2014/2015 (primul copil). Facultatea este de 4 ani, teoretic ... (vezi toată discuția)
Somaj crainiceanu_camelia crainiceanu_camelia Sunt insarcinata in 2 luni si lucrez de 4 luni dar si in februarie 2013 dau licenta la facultate. Dupa ce termin facultatea pot sa intru in somaj si dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)